Select Page

Om os

Et konsulentbureau med mening

Fokus på hvordan vi gør… sammen!

Proces med Mening er et konsulentbureau med fokus på processer mellem mennesker. Vi tror på at vi kan lykkes bedre når vi sammen har fokus på hvor vi er på vej hen og hvordan vi kommer derhen. Vi designer og faciliterer udviklingsforløb, samskabelsesprocesser og træningsforløb for brugere, borgere og virksomheder.

Vi insisterer på mening

Navnet kommer af en tro på at processer skal være meningsfulde. Vi mener at man bør insistere på at have en mening om ikke kun hvad vi gør, men også hvordan vi gør det. Der er en vej ud af drænende møder, ufokuserede workshops, formålsløse aktiviteter og forvirrende planlægning. Det kræver at vi kontinuerligt har fokus på vores processer som et løbende spor i vores arbejde. Det starter med bevidstheden om at det er centralt for at vi kan skabe resultater sammen. Det tror vi på og det kan vi hjælpe jer med.

David Jul

Proceskonsulent

David Jul har arbejdet med organisations- og ledelsesudvikling de sidste fem år. Han er optaget af at sikre, at mennesker føler sig trygge til at udvikle sig og kan se meningen med det. David er detaljeorienteret i en grad, der betyder, at han kan planlægge forløb, hvor der er styr på rammen, så deltagerne kan fokusere på de opgaver, de er kommet for at løse.

Mille Obel Høier

Associeret proceskonsulent

Mille Obel Høier har arbejdet som proceskonsulent i mere end 10 år og har løst opgaver i hele Danmark for både offentlige og private virksomheder. Mille har en smittende energi, skarphed og engagement og evner at lede møder, hvor der opstår et kreativt og energisk rum, hvor alle føler sig set og hørt og hvor nye ideer kan blomstre. Samtidig har hun altid det fulde overblik over processen og den ønskede retning, der sikrer, at I kommer i mål med opgaven og bliver konkrete i forhold til de resultater, I ønsker at skabe.

Mille er tilknyttet Proces med Mening og driver til dagligt Konsulenthuset Mille Obel

Vores ambition er grundlæggende at hjælpe organisationer og mennesker med at skabe gode liv.

Velfærd... at fare vel

Bæredygtighed... dygtige til at bære

Fællesskab... fælles om at skabe

Det har vi arbejdet med

Uddannelsesvejlederens nye rolle - fra ekspert til facilitator

Yngre læger på banen - Hospitalsudvikling nedefra

De svære fusioner kalder på videndeling og relationsopbygning

Sig hej!

Skriv til os - vi vender fluks retur 

Persondata 

Proces med Mening

Esromgade 15, st, 1001
2200 København N
CVR-nr. 32131980